Zamieszczone przez LUKI
Poszukiwany lakiernik z Warszawy lub okolic.
Zwiń
X
-
Poszukiwany lakiernik z Warszawy lub okolic.
Witam!
Pilnie poszukuje sprawdzonego lakiernika z Warszawy lub okolic. Mam do zrobienia auto po dwóch przygodach. W przyszłym tygodniu PZU i Allianz wypłacają mi pieniążki i muszę jak najszybciej oddać auto w dobre ręce . Wiem, że znaleźć dobrego lakiernika to duży problem. Mam kilku znajomych lakierników jak i mój dobry znajomy ale każdy z tych lakierników zawsze coś z partaczy.
Mam nadzieję, że ktoś z OCP pomoże mi . Pozdrawiam !* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
-
-
Zamieszczone przez Octavia2LimitedPodaj mi jakieś dane szczegółowe tego ASOCARSED - salony i serwisy VW, SEAT, CUPRA, SKODA, VW Samochody Dostawcze, naprawy powypadkowe, SKP, blacharnia-lakiernia. Warszawa, Mińsk Mazowiecki, Siedlce, Biała Podlaska.
Zamieszczone przez Octavia2LimitedOrientujesz się może, ile biorą za polakierowanie elementu ?.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
kolega pskosz zna bardzo dobrze ten temat z praktyki http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=1429 , z tego warsztatu, gdzie on pracuje, to już kilka osob z forum korzystało
obecnie jest na urlopie i dopiero w środę będzie w WawieASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
Komentarz